Garagepoorten Informatie

Als je een garage hebt waar je elke avond je auto in parkeert dan heb je natuurlijk ook een goede garagepoort nodig. Zo wordt niet enkel je auto maar ook de rest van je huis beschermd. Daarbovenop kan een mooie garagepoort een verrijking zijn voor je huis en bijdragen aan de uitstraling. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar: Kantelpoorten, Sectionale poorten, rolpoorten, automatische poorten.

Op deze pagina zetten we alle informatie over garagepoorten op een rijtje:

Garagepoorten kostprijs en wat bepaalt de prijs

Als je wat begint rond te kijken naar de prijzen van garagepoorten zul je als snel merken dat die fel uiteen lopen. Je hebt natuurlijk manuele en automatische poorten, maar daar zit het verschil niet altijd. Je kunt namelijk voor enkele honderden euro’s een motor kopen in de meeste doe-het-zelf zaken. De prijsverschillen zitten vaak ergens anders. Hieronder een overzicht van wat de prijs kan bepalen:

Wat bepaalt de prijs?

(meer…)

Lees meer

Een garagepoort online kopen: een goed idee?

Een garagepoort online kopen: een goed idee?

Tegenwoordig kun je alles kopen op het internet, maar is een garagepoort online kopen wel een goed idee? Het heeft natuurlijk wel wat voordelen: zo kunt u vanuit uw luie zetel rustig alle verschillende modellen en kleuren vergelijken. Ook de prijs is zeer aantrekkelijk! Als u uw poort zelf plaatst dan bespaart u tot 50%. Hou er wel rekening mee dat dit een zekere handigheid vereist. Als u denkt dat dit niet zal lukken, dan kunt u beter advies vragen aan een geregistreerd aannemer. Of als u uw garagepoort online bestelt bij basicdoors dan kunt u ook gebruik maken van hun installatieservice, en dan kunt u toch nog gebruik maken van het gemak van online bestellen.
Hiermee hou je best rekening

(meer…)

Lees meer